hu en de

Skype 06 (74) 550-406

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdések

Amennyiben nem talál felmerült problémájára megoldást ezen az oldalon, akkor keresse fel bátran Ügyfélszolgálatunkat, vagy írjon e-mailt az ugyfelszolgalat@b-system.hu címre, vagy hívja munkaidőben a 06 (74) 550-406-os telefonszámot.

 

Válaszok

Hogyan tud oldalunkon regisztrálni?

A B-system Kft. honlapjára a Regisztrációs oldalon keresztül tud regisztrálni. Ezt az oldalt a cég honlapjának minden oldalán elérheti a jobb oldali menüsáv Belépés dobozának alján elhelyezett Regisztráció gombra kattintva. A regisztrációnál kérjük, figyeljen az adatok pontosságára. Amennyiben valamelyik kötelezően megadandó mezőt tévesen, vagy egyáltalán nem töltötte ki, rendszerünk jelezni fogja Önnek a hiba helyét és vélhető forrását. Sikeres regisztrációról Ön e-mail-ben fog értesítőt kapni, amelyben összesítjük a regisztráció folyamán megadott adatait.

Vissza

Milyen költségei vannak a regisztrációnak?

A B-system Kft. honlapjára teljesen ingyenes a regisztráció! Önnek semmilyen anyagi kötelezettsége nincs azzal, ha regisztrál honlapunkra. Regisztrálni az regisztráció oldalon tud.

Vissza

Kötelező a regisztráció során felíratkozni a hírlevélre?

Nem. A regisztráció során Ön eldöntheti, hogy kíván-e cégünktől rendszeres időközönként hírlevelet kapni a cég életével, termékeivel kapcsolatosan. A hírlevélre való feliratkozás, csak úgy, mint a regisztráció, semmilyen anyagi kötelezettséggel nem jár. Teljesen önkéntes és opcionális.

Vissza

Mit tehetek, ha elfelejtettem a jelszavamat?

Gyakran megesik bárkivel, hogy a jelszavát biztonsági okokból nem jegyzi fel, vagy elfelejti. Az ilyen esetekre hoztuk létre a Jelszóemlékeztető oldalunkat, amelyet a B-system honlapjának jobb oldali menüsávjának Belépés dobozának alján, a Regisztráció gomb alatt talál. Jelszóemlékeztető kéréséhez adja meg a regisztrációkor megadott e-mail címét, s rendszerünk hamarosan elküldi a belépéshez szükséges adatokat. Amennyiben olyan e-mail címet ad meg, amely még nincs regisztrálva, vagy elgépeli e-mail címét, a rendszerünk értesíteni fogja a hibáról.

Vissza

Milyen elérhetőségeken tud elektronikus ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba lépni?

Önnek több lehetőség áll rendelkezésre, hogy felvegye a B-system Kft-vel a közvetlen kapcsolatot. Telefonos kapcsolatfelvételhez hívja a 06 (74) 550-406 vagy 06 (74) 550-407 telefonszámok egyikét, munkaidőben. Amennyiben fax üzenetet szeretne küldeni, használja a 06 (74) 550-406-os telefonszámot. Elektronikus kapcsolatfelvételhez írjon e-mailt az ugyfelszolgalat@b-system.hu központi e-mail címünkre. A postai leveleket a 7150 Bonyhád, Széchenyi tér 5. szám alá várjuk. További elérhetőségeket és információkat a kapcsolatfelvételről a Kapcsolatfelvétel aloldalunkon talál.

Vissza

Hol találom meg a kosaram?

Az Ön virtuális kosara a honlap baloldal menüoszlopában, a termékkategóriák alatt található meg. A kosár menüben követheti nyomon, hogy milyen termékeket helyezett eddig a megrendelési listájára.

Vissza

Mi az a "Minimum rendelési összeg"?

Ez az az összeg, amelyet a webáruházunkból történő rendeléshez el kell érnie. Ez az összeg jelenleg 10 000 Ft, azaz tízezer forint. Ezen összeg alatti rendeléseket rendszerünk nem szolgál ki.

Vissza

 

 


Belépés
Képgaléria